Rüyada Kese Görmek Ne Anlama Gelir Neye İşarettir?

By | 19 Eylül 2022

kayipdualar.net sitemizin İslami rüya tabirleri bölümünde sizlere rüyada Kese görmenin ne anlama geldiğini neye işaret olduğunu kısaca açıklamaya çalışacağız.
Sizde rüyanızda Kese gördüyseniz ne demek olduğunu neye işarettir öğrenebilirsiniz.

Rüyada görülen kese, bazı rüyalarda da görüldüğü gibi türüne, rengine ve kişinin durumuna göre çeşitli çağrışımlar yapmaktadır. Bazen çok bilgili bir kimseye, bazen da cahil birine işaret sayılır. Kimi zaman sahibinin sırrına işaret eder. Kimi zaman da, o sırların açıklanacağına yorumlanır. Ayrıca, kişinin eşi olarak da tanımlanır.
Bir kimse rüyada elinde bir kese bulunduğunu ve içinde de para olduğunu görse, çok değerli bir kimse ile dostluk kuracağına işaret eder.
Bir kimse elinde para dolu bir kese bulunduğunu görse, işlerinin düzgün gittiğine ve hayırlı işler yapacağına hükmedilir. Şayet elindeki kesenin boşaldığını görürse, işlerinin bozulup iflas edeceğine işarettir.
Rüyada görülen kese, bazen da saklanan sır olarak tanımlanır
Evli bir kimse rüyada kesesi olduğunu içine de su doldurduğunu görse, eşinin hamile olacağına yorumlanır. Eğer kesenin içindeki su dökülürse, o kişinin eşinin düşük yapacağına hükmedilir. Şayet su dökülmez ise, doğacak çocuğun kız olacağına işaret sayılır